Kozmikus Szövetségesek

Androméda – Kozmikus Szövetségi Partnerek

Fény Intézménye

A “Fény Intézménye” egy partnerség a Föld emberei, bizonyos mennybeliek és a mi csillagfivéreink és csillagnővéreink között, többnyire az Andromédából, hogy energetizálják a Föld átalakulását.

A Föld és az emberi lakosai nagy változások idejét élik. 5. dimenziós perspektivából tevékenykedve, az Intézet elszánt, hogy segítsen az egyéneknek egy felemelt jövő részeseivé váljanak egy új Földön. Az Intézet vezetni fogja az egyéneket, hogy ledobják a félelemalapú életet és szeretetalapú életet éljenek azáltal, hogy nagyobb megértést és magasabb személyes rezgést érnek el.

Weboldaluk http://www.cosmicparadigm.com/institute-of-light , Kapcsolattartó Mark Kimmel és Heidi Moller az iol@zqyx.org and/or cosmicparadigm.com

Az Ezüst Légió

Az Ezüst Légió egy dimenzióközti szerveződés, ami elkötelezett, hogy megvédjen minden embert, akiknek joga van a függetlenségre és szakülönbségra. Kapcsolódó, de független, dimenzióközti békefenntartó erő.

Az Ezüst Légió tagjai számos bolygóról, dimenzióból, rezgéstartományból sőt még univerzumból is származnak. Néhányuk olyan univerzumokból jönnek, amik a Föld emberei számára jelenleg képzeletbelinek tűnnek.

Többnyire-nem-fizikális Fényharcosok szervezete, ami egy magasabb rezgéstartományban van. Elkötelezett, hogy továbbsegítse a szabadság ügyét az univerzumban, és elkötelezett, hogy megvédjen és oltalmazzon másokat, hogy saját útjukat tudják járni, anélkül hogy mások dominálnák vagy irányítanák őket.

E nemes, kemény és kihívásokkal teljes tartományokközi és dimenziókközi munkát végző Ezüst Légió Weboldala silverlegion.org

Kérdés, Építő Vélemény, Konstruktív Hozzáfűzés?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s